Web Wings

Wie zijn wij?

Ons top team duikt dagelijks in diverse tools, dashboards en rapporten. Welke doelstellingen zijn haalbaar? Hoe gaan we ze behalen? En zijn ze ambitieus genoeg? Dat stemmen we samen met onze klanten af om groei te blijven realiseren.

Wij, als Web Wings, zijn gedreven en nieuwsgierig. Dat moeten wij ook wel, want online marketing is erg beweeglijk. Als je ze niet op de voet volgt, loop je achter de feiten aan en is resultaat moeilijk haalbaar. Ook zijn onze klanten divers, van beauty webshops tot landelijke leveranciers van reclame materiaal. We krijgen dus veel mee!

Daarom zitten wij maandelijks samen om de nieuwste ontwikkelingen, trends en experimenten met elkaar te delen. Samen beoordelen we en passen we de nieuwe strategie├źn toe bij onze klanten. We testen continue en leren dagelijks nieuwe manieren en acties die we daarna toepassen.

Wat bieden wij?

Welke doelstellingen je ook als bedrijf hebt, groei is wat jij wilt voor je bedrijf. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Met (online) marketing kun je dat bereiken! Iedere dag, week en maand weer beetje bij beetje, en uiteindelijk maak je grote stappen. Is het dan niet handig als jij jouw marketing wilt uitbesteden dat je terecht kan bij een bureau? Een marketingbureau dat voor jou een passende marketingstrategie uitwerkt en deze op de juiste kanalen inzet en vervolgens van a tot z voor jou uitvoert.

Met onze diverse marketingervaringen en uitgebreide kennis, kunnen wij jouw merk of bedrijf digitaal laten groeien. Dat doen we door verschillende combinaties in factoren, en dat zijn factoren die voor jou het verschil gaan maken. Wellicht is het soms anders dan je gewend bent, maar wij zijn jong en innovatief. Het feit dat het werkt? Onze klanten geven ons gemiddeld een 8 of hoger en dagelijks profiteren klanten in allerlei branches van onze diensten. De meeste van onze klanten zitten in makelaardij, webshops, groot leveranciers, rijscholen en meer! We werken voor ambitieuze MKB bedrijven, maar ook corporaties, nationaal en internationaal.

Foto's en video's

0-50 Werknemers