Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Fun Beach Event & Leisurepark

Wie zijn wij?

In het midden van Limburg ligt Fun Beach Event & Leisurepark. Een uniek park aan een prachtige plas omgeven door wit zand en grasweiden.
Fun Beach Event & Leisurepark staat garant voor Fun. Een heerlijke stranddag, spectaculaire watersporten, lekker eten, loungen en de leukste groepsactiviteiten.

Fun Beach The Beach betekent genieten van een heerlijke stranddag op een geweldige locatie aan het water. Jong en oud zullen zich kostelijk vermaken. Ontspannen zonnen of een sportief partijtje beachvolleybal. Een verfrissende duik in het water of de uitdaging aangaan op het aquapark. Fanatiek peddelen op een supplank, over het water lopen in een aquaroller of relaxed ronddobberen in een kano. Let the fun begin!    

Strandpaviljoen Wakers Lounge is een heerlijke plek om optimaal te  kunnen loungen. Wegzakken in de kussens van de comfortabele loungesets en genieten van een lekker hapje en drankje. Het ruime terras biedt een schitterend  panoramazicht over de plas en de watersports area waar de coolste tricks worden geshowd.

Fun Beach Group Events is de organisator van de leukste groepsuitjes in Limburg. Sportief, creatief of culinair, het perfecte programma voor uw groep wordt zorgvuldig samengesteld. Het unieke park van Fun Beach Event & Leisurepark is de ultieme locatie voor de gekste, spannendste en meest onvergetelijke groepsactiviteiten.

Avontuurlijke watersporters kunnen hun hart ophalen bij Fun Beach Watersports. Een spectaculaire vlucht  boven het water tijdens een sessie  flyboarden of jetpacken. Met hoge snelheid over de wakeboardbaan glijden waarbij de obstacles in het water voor extra uitdaging zorgen. Voor beginners en gevorderden. Let the show begin!


Fun Beach Event & Leisurepark
Velkenskamp 1
6097 NN Panheel
T: +31 (0)475 – 579 085
E: info@funbeach.nl
www.funbeach.nl

 

Wat bieden wij?

Bij Fun Beach Event & Leisurepark werken en denken we als team. Dat maakt ons sterk. Ons team bestaat uit enthousiaste, leergierige en flexibele mensen die zich op alle fronten binnen het bedrijf inzetten. Op kantoor (denk aan marketing en communicatie, administratieve werkzaamheden als offreren, afhandelen van reserveringen, facturering e.d.), op het strand, in de beachclub en het strandpaviljoen. Daarnaast als begeleiders van events en (buiten) programma's. Ons team is trots op Fun Beach Event & Leisurepark. Wij zijn trots op ons team.  

Foto's en video's

0-50 Werknemers