Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Kijk op de agenda voor meer info.

Polygarde

Wie zijn wij?

Polygarde maakt deel uit van een joint venture tussen MTB Regio Maastricht NV en Intergarde. Eerst genoemde is een SW bedrijf met als aandeelhouders gemeente Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten met als doelstelling ontdekken en ontwikkelen van talenten en het daarmee bevorderen van maximaal arbeidspotentieel van mensen, met als doel plaatsing in zo regulier mogelijk werk.
De diensten die Polygarde aanbiedt worden voornamelijk uitgevoerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waarbij momenteel een grote groep (40%) beschikt over een ParticipatieWet status of afkomstig is uit een WWB-traject. De doelstelling is dat een werknemer een opleiding volgt tot een beroep dat aansluit op het dienstenpakket van Polygarde en vervolgens een duurzaam dienstverband krijgt.

Onze aanpak vertaalt zich in een efficiënte ingerichte organisatie met korte communicatielijnen en een sterke nadruk op kwaliteit van de dienstuitvoering. Immers, alleen zo wordt de basis voor een langdurige samenwerking gelegd.

De dienstverlening van Polygarde is opgesplitst in beveiliging en services. De eerstgenoemde biedt objectbewaking, evenementenbewaking, mobiele surveillance en winkelsurveillance aan en is vooral actief in Limburg. Polygarde Services biedt diensten aan als verkeersregelaarsdiensten (landelijk), receptionistenn, hospitalityservices en callcenter.

Wat bieden wij?

Polygarde maakt graag kennis met gemotiveerde en enthousiaste mensen die een baan bij een leuke facilitaire organisatie ambiëren.

Foto's en video's

100-200 Werknemers