Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Check the agenda for more information.

Vitelia

Wie zijn wij?

Vitelia is begonnen als coöperatie, welke nog steeds bestaat. In 1921 zagen een vijftiental boeren de noodzaak van samenwerken al in. Zij richtten samen een aan- en verkoopbedrijf op als coöperatie, om samen zaken als diervoeders, kunstmest en benodigdheden voor op het erf in te kopen om kosten te besparen. Er was armoede maar daaruit ontstond inventiviteit en samenwerking. Nieuwe agrarische bedrijfstakken zoals de varkenshouderij, pluimveehouderij en boom- en plantenteelt werden opgepakt in het Noord-Limburgse. Deze boeren hadden bijna 100 jaar geleden niet durven dromen dat hun samenwerking zou uitgroeien tot de huidige coöperatie die ondertussen veel meer doet dan het aan- en verkopen van benodigdheden.

Tot op de dag van vandaag doen wij onze uiterste best om onze leden en klanten te voorzien van de best mogelijke producten in de meest optimale prijs- en kwaliteitverhouding. De bedrijven van Coöperatie Vitelia hebben dan ook ieder hun eigen specialisatie. Mengvoeders worden geproduceerd door Vitelia Voeders; Vitelia Agrocultuur en Cultus Agro Advies bieden producten en advies aan in de plantaardige sector; Summa Adviesgroep biedt de beste financiële producten zoals verzekeringen en pensioenen aan en onze winkels in Ysselsteyn en Horst zijn de specialist op het gebied van tuin en dier.

Wat bieden wij?

Op de arbeidsovereenkomsten van onze medewerkers is de cao voor Graanbe- en Verwerkende bedrijven van toepassing. Dat betekent een marktconforme beloning en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectieve ziektekostenverzekering, goede pensioenregeling en een aantrekkelijk pakket voor privéverzekeringen.

Foto's en video's

100-200 Werknemers