WML

Wie zijn wij?

WML (Waterleiding Maatschappij Limburg) is dé drinkwaterproducent en –leverancier voor de provincie Limburg. WML maakt en levert jaarlijks 72 miljard liter fris, helder en betrouwbaar drinkwater aan 520.000 huishoudens en 15.000 zakelijke klanten.

Kwaliteit, gemak, lage kosten, betrouwbaarheid en service staan voorop als het om onze (zakelijke) klanten gaat. Ook zijn we dagelijke betrokken bij waterprojecten over de hele wereld.

WML is een ambitieuze organisatie en werkt met goed opgeleide vakmensen en moderne technologieën. Onze uitdaging ligt in het garanderen van de drinkwaterkwaliteit en –levering voor alle Limburgers, ook in de toekomst. Om dat te bereiken, investeren we in behoud en ontwikkeling van de kennis van onze medewerkers. Aangezien dit een traject van jaren is, bieden we onze medewerkers veel ontwikkelmogelijkheden en een heel uitgebreid pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat bieden wij?

WML maakt en levert jaarlijks zo’n 72 miljard liter fris, schoon drinkwater. Een prestatie die we alleen kunnen leveren met hulp van onze gepassioneerde medewerkers. Betrouwbaar, vakmanschap en bevlogen. Het zijn kernwaarden die je terug vindt in de genen van iedere WML medewerker. Om onze bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te houden, zijn we regelmatig op zoek naar professionals die ons WML team willen versterken. Ben jij gedreven en op zoek naar groei en ontwikkeling met eigen verantwoordelijkheid? Geloof je in samenwerking en herken je jezelf in het volgende profiel, bekijk dan onze vacatures en stages via www.wml.nl/vacatures.

Foto's en video's

100-200 Werknemers