Stemmen is momenteel niet mogelijk.
Kijk op de agenda voor meer info.

True Workspace Zuid-Nederland B.V.

Wie zijn wij?

Wij zijn True Workspace Zuid!

Tijden veranderen, mensen veranderen en dit dwingt ondernemers, bedrijven en organisaties om ook te veranderen.

Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen Limburgse ondernemers, bedrijven en organisaties, die samen met ons hun digitale reis willen gaan maken. Dit doen we met ruim 30 gepassioneerde medewerkers vanuit de Limburgse vestiging, gevestigd naast het vliegveld Maastricht Aachen Airport.

True heeft daarnaast nog een vestiging in Amsterdam en is onderdeel van Broad Horizon, de strategische ICT partner die gelooft in de komst van een datagedreven tijdperk.

Lees verder op: www.true.nl/workspacezuid/
Lees verder op: www.broadhorizon.nl

Wat bieden wij?

Wij bieden onze medewerkers een prettige omgeving om te kunnen werken, zichzelf te ontplooien en zichzelf te kunnen zijn. Bij True zijn we een team, hebben we respect voor elkaar en weten we wat we aan elkaar hebben.

Vanuit True wordt er goed gezorgd voor de medewerkers. Naast de "reguliere" secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals persoonlijke ontwikkeling, salaris en een scala aan doorgroeimogelijkheden. Houdt de HR afdeling van True zich ook dagdagelijks bezig met zaken als; Health programma's, waardoor medewerkers gemotiveerd worden te sporten en in beweging te blijven. Zo bestaat de mogelijkheid om via True een lidmaatschap bij een sportschool te nemen, wordt er (sport)kleding beschikbaar gesteld en organiseert True regelmatig deelnames aan sportevenementen, zoals de Strong Viking run. Ook wordt gezonde voeding gepromoot en mag je als medewerker altijd een stuk fruit of rauwkost groenten nuttigen, welke 2x per week vers wordt aangevuld in de gezamenlijke keuken.

Bij True geloven we heilig in de uitspraak "van moeten werken, naar willen zijn". Wanneer mensen zich goed, gerespecteerd en betrokken voelen, zal het beste in de medewerker naar boven komen. Dit draagt bij aan de visie en missie die wij als True hebben, namelijk onze klanten naar tevredenheid op de juiste manier begeleiden in de digitale tijd van vandaag en morgen.

Lees verder op: www.werkenbijtrue.nl

Foto's en video's

0-50 Werknemers